Poletno počitniško varstvo otrok

Že razmišljate o počitnicah?

Vabljeni k vpisu otrok na poletna počitniška varsva Ljubljana.

Hvala. Se beremo kmalu.
Oops. Nekaj je šlo narobe. Prosim poskusite ponovno kasneje.

Hura, kmalu bodo počitnice in še kako se veselimo druženja. Varstvo otrok Ljubljana organizira počitniška varstva skozi vso leto. In zdaj, končno poletje. Za najmlajše (otroci od 6 do 9 let) smo pripravili 9 tednov nepozabnih doživetjih.

Prvi teden bo obarvan zelo športno kjer imajo otroci ves dostop do vseh rekvizitev in športev možnih v telovadnici. Drugi teden bo survival teden za otroke. To so počitnice za vse otroke avanturiste, ki radi preživljajo svoj prosti čas v naravi oziroma so radi zunaj. Pustolovske počitnice se izvedejo tudi eno noč v gozdišču na Savinjskem. Pod budnim mentorstem Bushcrat Savinjska (Damir), bo otrokom prižgal iskrice v očeh. Fantastično.

Tretji teden se lahko otroci preizkusije v vlogi režiserja ali pa igralca. Spoznali bomo zakulisje filmov in vlog v fimski industriji. Naučili se bodo rokovatiz računalniškimi programi za obdelavo filmov in slih, osvojili pravila zlatega reza, se rokovali z video napravam, in še in še. Vas že mika?

Otroci, ki si bodo želeli druženja ali pa prvih korakov na 8 koleščkih (rolarji ali kotalke) lepo vabljeni četrti teden poletnih počitnic. Plesali bomo na rolarjih in kotalkah, osvojili tehnike zavijanja in ustavljanja, premagovali poligon in se ogromno nasmejali.

V petem tednu je že kar precel vroče, zato smo se odločili te počitnice preživeti pod drevesi v parku Tivoli kjer bomo imeli pestre aktivnosti. Šport, kreativnost in branje knjig.

Naj vas ne skrbi. Ves sklop počitnic se ponovi še enkrat.

Vabljeni k oddaji prijate termina. Še preden pa se odločite pa prelistajte vsebino posameznih terminov.

Programi počitniških varstev

Se vidimo.

Katja.